Ons team – Tandarts van der Peet – Amsterdam

Ons team

Ons team

Het team bestaat uit:

Jan van der Peet
Tandarts
Werkzame dagen  ma / di / wo / do / vr

Ingeschreven in het vakgerelateerde kwaliteitsregister
Lid van een vakgerelateerde beroepsvereniging
Gevolgde na- en bijscholing in afgelopen kalenderjaar 50 uur, waarvan 22 uur bij door het kwaliteitsregister goedkeurde trainingen.
Big-registratienummer: 39023211702
Relatie tot de praktijk: Eigenaar

Studeerde in 1981 af als tandarts aan de VU te Amsterdam. Na een waarneming in Den Helder werd hij in 1982 werkzaam op een behandelcentrum van de toenmalige ATZ in Amsterdam. Daar behandelde hij ziekenfondspatiënten. In 1986 startte hij daarnaast een kleine particuliere praktijk aan de Tweede van der Helststraat, en toen in 1988 de ATZ-centra ophielden te bestaan werd de kleine praktijk uitgebreid tot een voltijds gemengde praktijk. Deze verhuisde in 2009 naar het huidige adres. Door veel tijd en aandacht te besteden aan bij- en nascholing groeide hij mee met het vak, en zo wordt heden ten dage de tandheelkunde in de volle breedte en op hoog niveau beoefend. Taakdelegatie en inzet van hulpkrachten zijn in zijn filosofie een verarming van het vak en kunnen aanleiding geven tot “ruis” in de behandelrelatie. Daarvan is hier geen sprake: hij doet alle behandelingen zelf. Tandheelkunde is nog altijd zijn lust en zijn leven, en tandarts ben je 24 uur per dag, vindt hij.

Annette van der Peet
Kaakchirurgie assistent en Praktijkmanager
Werkzame dagen  ma / wo / do / za
Relatie tot de praktijk: Eigenaar

Is de echtgenote van Jan. Zij is enkele dagdelen werkzaam op een peuterspeelzaal, en verder werkt zij in de praktijk als operatie-assistente. Tevens doet zij het praktijkmanagement, en verzorgt zij de logistiek.